|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #30 : Październik 08, 2009, 23:05:35 » |
|
oklad z mlodych piersi hmmm niezawodny sposob na wszystkie dolegliwosci moze tez na ugaszenie ognia (ale nie w tym temacie chyba) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plazgut
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #31 : Październik 08, 2009, 23:42:42 » |
|
"obawiam" się, że taki okład by tylko mocniej rozpalił  ogólnie mam tendencje do pokazywania ich po pijaku. więc jak ktoś z wrocka, to wystarczy zrobić ze mną 0,7  poza tym nie jestem pewna czy nie jestem za młoda... chociaż prokurator mi już ręki na dupie nie trzyma;) Przeprowadz sie do Poznania!  albo to ja wpadne do wroca 
|
|
|
|
|
|
Ludzi obytych w temacie starożytnego Egiptu lub magii proszę o pilny kontakt
|
|
|
|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #32 : Październik 08, 2009, 23:53:52 » |
|
"obawiam" się, że taki okład by tylko mocniej rozpalił  ... chlodzenie poprzez dodawanie ognia - taka hinduska metoda - w tym wypadku slodkiego ognia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beerciik
|
 |
« Odpowiedz #33 : Październik 09, 2009, 08:29:49 » |
|
hah, a tak sie sklada ze tam bede ; ) ale niestety sporo czekania jeszcze
|
|
|
|
|
|
just burn
|
|
|
|
hanka
|
 |
« Odpowiedz #34 : Październik 09, 2009, 11:12:31 » |
|
to coś się pomyśli;) może nawet i jakiś obiad?
i przyznać muszę, ze nie spodziewałam się tak żywej reakcji;)
mężczyźni są jednak porażająco durni...:*
|
|
|
|
|
|
belly dancer snake charmer
|
|
|
|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #35 : Październik 09, 2009, 11:33:20 » |
|
facet to tylko facet czego wymagac wiecej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plazgut
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #36 : Październik 09, 2009, 13:54:13 » |
|
chili? 
|
|
|
|
|
|
Ludzi obytych w temacie starożytnego Egiptu lub magii proszę o pilny kontakt
|
|
|
|
Trollsky
|
 |
« Odpowiedz #37 : Październik 09, 2009, 13:57:45 » |
|
Hanka z Gliwic na motocyklu mam do Ciebie godzine  jak zorganizujesz jakies miejsce do przekimania to mozemy zrobic 0,7 albo i litr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #38 : Październik 09, 2009, 16:46:50 » |
|
maly offtopik tu sie zrobil moze przenies to gdzie idziej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beerciik
|
 |
« Odpowiedz #39 : Październik 09, 2009, 17:50:42 » |
|
to coś się pomyśli;) może nawet i jakiś obiad?
i przyznać muszę, ze nie spodziewałam się tak żywej reakcji;)
mężczyźni są jednak porażająco durni...:*
pomysli sie, pomysli. Sporo czasu, ale pamiec mam dobra  i na pewno dam znac z mojej strony koniec offtopu a odnosnie tematu: moze spora dawka tluszczy w plynie by zlagodzila? =D np olej/oliwa z oliwek/olej lniany.
|
|
|
|
|
|
just burn
|
|
|
|
hanka
|
 |
« Odpowiedz #40 : Październik 10, 2009, 12:29:25 » |
|
spać to można u mnie na podłodze, ale w ten i następny łikend będą u mnie spały po dwie kapele więc nawet z miejscem na podłodze może być problem. to raz. a dwa to mój prywatny chłop jeszcze się nie przyzwyczaił do tego, że ja cycki po pijaku pokazuję ludziom  już koniec offtopu
|
|
|
|
|
|
belly dancer snake charmer
|
|
|
Activ
Użytkownik

Chilihead!
|
 |
« Odpowiedz #41 : Październik 18, 2009, 20:50:42 » |
|
Nie było mnie trochę na forum więc witam starą ekipę jak i nowych  A odnośnie tematu to myślę, że też doświadczenie robi swoje, przykładowo jak zaczynałem z ostrą kuchnią to sprawy z rana na drugi dzień były standardem. Teraz czy zjem na ostro czy też nie, to nie widzę większej różnicy na drugi dzień, chyba jednak trzeba będzie przerzucić się na ekstrakty bo Ultra Death to słabizna  pozdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redtabasco
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #42 : Luty 28, 2010, 23:16:00 » |
|
jeżeli już dojdzie do tych kaźni...polecam mój opatentowany sposób - moczenie papieru toaletowego w zimnej wodzie, tzw. ostatnia deska (papier;) ratunku..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Capsior
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #43 : Marzec 07, 2010, 09:45:22 » |
|
Witam Dla mnie niezawodny sposób na pieczenie perskiego oka to podcieranie się papierem trzymanym przez całą noc w lodówce. Wielka ullga. Dla mega wyjadaczy i diabelnego pieczenia , papier można potrzymmać w zamrażarce. Pozdr, jeżeli już dojdzie do tych kaźni...polecam mój opatentowany sposób - moczenie papieru toaletowego w zimnej wodzie, tzw. ostatnia deska (papier;) ratunku..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obiboc
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #44 : Marzec 22, 2010, 13:06:24 » |
|
Fajnie fajnie, rozumiem że jeśli chodzi o dwójeczkę to wiadomo że musi, ale ostatnio po ratowaniu się od dołka ( taki mam system iż jak jest mi żle to jem na ostro dużo) poszedłm oddac jedyneczkę i ..................... ogień ogień ogień. Prawie tak fajnie jak podczas choroby nerek połaczonych z krwiomoczem. Czy to się wam zdarza czy mam się przestawic na kefir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|