|
Trollsky
|
 |
« Odpowiedz #45 : Luty 16, 2010, 11:02:40 » |
|
bo na przykład sa na forum nasze zdjecia. Zeby je zobaczyc wypadało by chociaz załozyc konto na forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #46 : Luty 16, 2010, 14:25:25 » |
|
bo na przykład sa na forum nasze zdjecia...
z Twojej wolnej nie przymuszonej woli - a tak wogole szacun Trollsky za to co robisz (moj pradziad byl kowalem) wracajac do tematu: 'forum' to miejsce publiczne z lac. rynek - miejsce gdzie moze przyjsc kazdy; moi zdaniem to zadne zabezieczenie 'tylko dla zarejestrowanych' choc moge sie myslic - mam jedno konto na forum, wiec juz jakis czas temu je zakladalem, ale czy nie wystarczy podac @mejla?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szoton
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #47 : Luty 23, 2010, 02:45:49 » |
|
Ja również jestem za częściowym przykryciem niektórych działów płachtą obowiązkowej rejestracji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hanka
|
 |
« Odpowiedz #48 : Luty 23, 2010, 13:53:49 » |
|
których? nikt ci nie każe pokazywać publicznie gołej dupy... to co po sobie zostawisz świadczy o tobie, żadnych poufnych danych tu nie podajemy. jakby kiedyś przyszło do głowy np zrobić zjazd i w jednym temacie wpisywać numery telefonów to byłabym za ukryciem ich. w chwili obecnej nie widzę problemu
|
|
|
|
|
|
belly dancer snake charmer
|
|
|
|
sp1der
|
 |
« Odpowiedz #49 : Luty 23, 2010, 14:53:04 » |
|
Ja natomiast uwazam, ze wymuszanie rejestracji przyczynic by sie moglo jedynie do zwiekszenia liczby kont duchow i ew. zasmiecenia forum bzdurnymi postami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pudliszka
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #50 : Luty 25, 2010, 11:18:44 » |
|
A ja proponuję zrobić podforum w dziale "wysiew i uprawa" - by wrzucić wszystkie wątki z sezonu 2010, plus połączyć dublujące się wątki "sezon 2010 chili uprawa" i "wysiew '10". Zrobił się bajzel i ciężko cokolwiek szybko znaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beerciik
|
 |
« Odpowiedz #51 : Luty 25, 2010, 11:40:47 » |
|
ten pomysl z podforum z growlogami byl zlozony juz dawno ale cos cisza w tym kierunku 
|
|
|
|
|
|
just burn
|
|
|
|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #52 : Luty 28, 2010, 17:47:50 » |
|
wysiew jest waznym etapem rozwoju moze dobrze ze ma oddzielny temat; tematy "sezon 2010 chili uprawa" i "wysiew '10" moim zdaniem powinny znajdowac sie w Chilihead - forum fanów ostrej kuchni > Hodowla chili > Wysiew i uprawa bo tycza sie ogolnie tematu wysiewu i uprawy, natomiast tzw growlogi czyli tematy typu "burn_dat sezon 2010", "ziutek uprawa 2010" w oddzoelnej kategorii np: Chilihead - forum fanów ostrej kuchni > Hodowla chili > nasze papryki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukaszek1018
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #53 : Luty 28, 2010, 22:35:41 » |
|
Również jestem tego zdania co Burn_dat. Z pewnością poukładało by trochę to forum bo panuje tu bałagan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hanka
|
 |
« Odpowiedz #54 : Marzec 04, 2010, 16:49:08 » |
|
jest na sali moderator? jeden chociaż? proponuję zrobić moda z kogoś, kto na forum jest codziennie lub prawie codziennie.
|
|
|
|
|
|
belly dancer snake charmer
|
|
|
|
pavlak
|
 |
« Odpowiedz #55 : Marzec 04, 2010, 17:58:56 » |
|
ja chętnie, forum jest niewielkie, czasu trochę mam, także zgłaszam swoją kandydaturę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beerciik
|
 |
« Odpowiedz #56 : Marzec 04, 2010, 19:22:02 » |
|
jest na sali moderator? jeden chociaż? proponuję zrobić moda z kogoś, kto na forum jest codziennie lub prawie codziennie.
true
|
|
|
|
|
|
just burn
|
|
|
|
sta666
|
 |
« Odpowiedz #57 : Marzec 04, 2010, 23:04:51 » |
|
No, mógłby się wypowiedzieć moderator, a z podziałem co rocznych hodowli papryk forumowiczów, powinna być osobna zakładka - zgadzam się z burn_dat. Jeszcze z co to za odmiana, po rozwiązaniu zagadki, ewentualne zdjęcia wrzucać do encyklopedii a jeśli nowość to zgodnie z opisem[wstawianie do encyklopedii nowych gatunków] uzupełniać , a temat do kosza. Zrobić paru moderatorów,co by zajmowali się konkretnymi rzeczami i było by miło. Ja lubię kuchnię 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beerciik
|
 |
« Odpowiedz #58 : Kwiecień 07, 2010, 21:50:51 » |
|
no i chyba Cie posluchal administrator gratsy pavlak! 
|
|
|
|
|
|
just burn
|
|
|
|
burn_dat