Rusty
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 16, 2010, 13:18:01 » |
|
szczęście, że tylko rękę miałeś poparzoną
Beercik miał to szczęście. Ja nie  Mielone habanero czyści zatoki bardzo dokładnie ale wolę tabakę. Po niej nie płaczę i nie drę się w niebogłosy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redtabasco
Początkujący

ludzie to nie wiedzą jakie siły drzemią w naturze
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 01, 2010, 00:01:27 » |
|
na czyszczenie zatok, ciała, ducha itp. najlepszy jest cannabis. papryczki, sosy i przyprawy lepiej czyszczą przewód pokarmowy;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sta666
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 01, 2010, 11:26:36 » |
|
W tamtym roku, mielił parę odmian papryk(i niebyły to najbardziej kozackie), i tak od niechcenia zaciągnąłem się. Porażka, myślałem, że płuca wypluję. Ledwo mogłem oddychać, zrobiłem się czerwony. Powiem tak, jeśli ktoś top lubi wciągać/smarować se oczy itp. rzeczy nie związane z żarciem to nazwał bym to zboczeniem(dla astmatyka mogło by się skończyć gorzej). A tu takie życiowe , co czytałem na forum, że innym też się to przydarzyło. Mój kolega też lubiący ostre papryki, coś tam sobie z nich szykował. Nagle zaistniała sytuacja wymagająca wypróżnienia się(mocz). Podczas oddawania uryny, trzymał rączkami swój interes. No i się zaczęło. Mówił, że piekło zajebiście , nie wiedział co zrobić. Pochuchać nie dało rady, mleka nie miał(ciekawe czy moczenie w mleku swojego sprzętu, by poskutkowało). Dobra rada dla facetów, przed robótkami z paprykami, dobrze się iść wysiusiać. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nagash
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 06, 2010, 12:58:58 » |
|
hmmmm... tabaka ze zmielonymi birdsami, intrygujące. Jak dotąd to mieszałem tabakę z pieprzem cayenne i powiem że nie jest to pomysł na miarę człowieka inteligentnego, z drugiej jednak strony to fajne uczucie, chili i tabaka moje 2 ukochane wspomagacze razem w moim nosie \;d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gienierator
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 13, 2010, 00:30:12 » |
|
(dla astmatyka mogło by się skończyć gorzej).
Nawet mi nie mówcie , na ostatnią wigilię dostałem zadanie upitrasić jakąś alternatywną rybę dla karpia , (wymyśliłem rybcię w sosie tajskim) Wersja rybci była taka bardziej ,,cywilna" z uwagi na gości. Nie pomogło  , okazało się że teściowa mojej siostry jest uczulona na capsaicynę (o czym nawet nie wiedziała) Skończyło się na wstrząsie anafilaktycznym z zatrzymaniem akcji serca, reanimacją (na szczęście na wigiliibył tez lekarz) i pogotowiem. pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hanka
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 13, 2010, 10:56:10 » |
|
lekarz-srekarz. każdy powinien umieć przeprowadzić reanimacje.  wiem, ze to źle zabrzmi, ale może to wina tego, że szanowna teściowa nie jest już pierwszej młodości?
|
|
|
|
|
|
belly dancer snake charmer
|
|
|
gienierator
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 14, 2010, 11:52:11 » |
|
szanowna teściowa jest ani pierwszej , ani nawet drugiej młodości i moim zdaniem miała wystarczająco dużo czasu żeby się dowiedzieć o swoich uczuleniach.  pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 25, 2010, 14:41:44 » |
|
lekarz-srekarz. każdy powinien umieć przeprowadzić... operacje  a gienierator zapuntowales u tesciowej - na ostro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gienierator
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 25, 2010, 19:18:19 » |
|
Na szczęście to nie moja teściowa tylko Siostry  , poza tym dowiedziała się o uczuleniu w miarę kontrolowanych warunkach , a nie na jakiejś wycieczce np.Hiszpanii czy innym kraju gdzie używa się trochę papryczek.  pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 25, 2010, 20:11:58 » |
|
Na szczęście to nie moja teściowa...
na szczesie albo i nie - jakby to byla Twoja (tesciowa) to bys znal jej slaby punkt  pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gienierator
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 26, 2010, 10:26:10 » |
|
na szczesie albo i nie - jakby to byla Twoja (tesciowa) to bys znal jej slaby punkt  pzdr Co ty , Mam bardzo dobrą teściową. W myśl zasady że teściowa jest tym lepsza im większa odległość nas od nie dzieli.  Moja mieszka dobre 350kilosów ode mnie.  pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sta666
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 30, 2010, 11:45:18 » |
|
na szczesie albo i nie - jakby to byla Twoja (tesciowa) to bys znal jej slaby punkt  pzdr Znam słaby punkt teściowej -tchawica, potylica, splot 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burn_dat
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 30, 2010, 19:31:59 » |
|
...Znam słaby punkt teściowej -tchawica, potylica, splot...
malo subtelne  i za duzo tlumaczenia przed sadem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cwiekoszczak
Początkujący

|
 |
« Odpowiedz #28 : Kwiecień 09, 2010, 00:21:04 » |
|
Cóż mnie czekać będzie zerowanie butelki Blaira UD jak zdam egzamin z analizy matematycznej w czerwcu  na razie jest ok 1/7 butelki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gienierator
Początkujący

|